Grundejerforeningen Klempegården

På grund af en fejl i indberetningen til Betalingsservice, har jeg ved et uheld brugt kontingentsinformationerne fra efteråret 2023. Dette har medført, at der desværre er opstået to fejl ind i kontingent opkrævningen for 1. halvår af 2024. Der står i opkrævnings teksten, at kontingentet til forfald 1. maj 2024 dækker 1. halvår af 2023, det er ikke korrekt, det drejer sig om 1. halvår af 2024. Herudover er der opkrævet for kr. 75,00 for lidt i vejrligsbidrag. Det manglende beløb vil blive reguleret i forbindelse med opkrævningen for 2. halvår af 2024. // Erik Swiatek

21-04-2024 Medlemsinformation: På grund af en fejl i indberetningen til Betalingsservice, har jeg ved et uheld brugt kontingentsinformationerne fra efteråret 2023. Dette har medført, at der desværre er opstået to fejl ind i kontingent opkrævningen for 1. halvår af 2024. Der står i opkrævnings teksten, at kontingentet til forfald 1. maj 2024 dækker 1. halvår af 2023, det er ikke korrekt, det drejer sig om 1. halvår af 2024. Herudover er der opkrævet for kr. 75,00 for lidt i vejrligsbidrag. Det manglende beløb vil blive reguleret i forbindelse med opkrævningen for 2. halvår af 2024. // Erik Swiatek

Nabohjælp

Det Kriminalpræventive Råd har i samarbejde med Trygfonden valgt at nyskabe konceptet Nabohjælp, som vi kender fra 80’erne. Det nye er især, at meget nu kører via internet, email og sms.

Baggrunden er, at antallet af indbrud i private hjem er stigende. I de første måneder af 2013 har der været en kraftig stigning sammenlignet med samme periode i 2010 – 2012. Erfaringer fra andre europæiske lande, især Holland, viser, at nabohjælp virker.

Politiet har fire centrale råd til naboer til fx et ferietomt hus:

www.nabohjælp.dk kan alle oprette sig og danne et nætværk med de nærmeste naboer. Så kan man lade de nærmeste vide, hvornår huset er tomt, advare hvis der er set noget mærkeligt og få gode råd fra politiet.
Det er gratis at oprette en profil, og du har efterfølgende mulighed for at hente den gratis Nabohjælp app til din telefon eller tablet. På app’en kan du bl.a. invitere nabohjælpere, rette din profil, tilføje ferier eller sende beskeder til dine nabohjælpere og advarsler til dit nærområde. Du kan også finde gode råd til, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.