22.10.2020 Så er hjemmesiden igen opdateret. Se materiale og referat fra generalforsamlingen og Klempeposten nr. 6 med opfordring til, at alle skriver til bestyrelsen i forhold til eventuelle klager over Fibias gravearbejde.

Giv Et Praj!

Hvis der opdages vejbelysning der er gået ud, fejl og mangler med brønde eller vejbelægning og fortove på stamvejene, er det ikke Grundejerforeningen Klempegårdens ansvar eller opgave, at udbedre dette.

Den nemmeste måde at melde om sådanne fejl er, at du fra App-store henter Appen ”Giv et praj – Køge” på smartphone eller tablet og melder fejlen via den. Det virker rigtigt fint og der er god erfaring for, at fejlen derefter rettes rimeligt hurtigt.

Du kan også melde om fejlen via computeren på http://www.koege.dk/givetpraj - men Appen er faktisk nemmere selvom den ikke har et tekstfelt til ekstra bemærkninger.

 

Tekst fra Køge Kommune hjemmeside:

”Giv et praj” er lavet med nogle faste kategorier, så det er nemt og hurtigt at give besked. For dig - og for os, når vi skal give prajet videre. Derfor er det ikke sikkert, at du finder det, du leder efter på listen. Kontakt i stedet ETK på: 56 63 20 11 eller send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  

Hvis du er synshandicappet kan du sende en mail med dit praj til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Anmeld hvis du ser rotter her.

Biler, der er efterladt på offentlige arealer, skal anmeldes til politiet.

Du kan hente en app, der giver dig mulighed for at give dit praj via din mobiltelefon eller tablet. App'en hentes i app-store og hedder "Giv et praj - Køge". 

Hvis alt andet glipper, kan du dog også sende en mail eller ringe til Finn eller Erik.